Naamah Beherit Dyżurny Sith Kraju
Liczba postów : 132 Punkty Doświadczenia : 9322 Data Dołączenia : 28/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Ząbkowice/Międzywodzie
| Temat: A czy panowie nie chcą trochę rozgłosu? Sob Lip 21, 2012 12:18 pm | |
| Ladies and gentlemen, W celu wzbogacenia sobie portfolio biorę udział w projekcie "Mapa miejsc ciekawych" i tak sobie pomyślałam, czy nie bylibyście zainteresowani darmową reklamą w postaci fotoreportażu na wasz temat? Tekst raczej nie byłby długi (co nieco o RPG i o was samych + krótka historia klubu), jako że bardziej interesują mnie zdjęcia. W związku z tym podjechałabym do was któregoś dnia i uwieczniła wasze plugawe facjaty . O ile, oczywiście, nie macie nic przeciwko. Ergo: czy w wakacje to w ogóle działa, czy też trzeba mi będzie poczekać do nowego roku szkolnego? | |
|
CMDR Blue R Minister Kucykowego Oświecenia
Liczba postów : 983 Punkty Doświadczenia : 10417 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Dąbrowa Górnicza
| Temat: Re: A czy panowie nie chcą trochę rozgłosu? Sob Lip 21, 2012 5:08 pm | |
| Działa, ale obecnie (chyba jeszcze tydzień, albo pół) jest zawieszone, bo szefu jest na wakacjach, a bez niego nie wpuszczą nas... Jak cię interesuje, możemy też dorzucić zdjęcia co mamy. Amatorskie, bo amatorskie, ale po kadrowaniu może 1 udane będzie A ja nie widzę przeciwskazań. Na pewno nam to nie zaszkodzi, ale może tylko pomóc. | |
|