Klub Miłośników Fantastyki Arcanum w Dąbrowie Górniczej
Witamy wszystkich na Forum Klub Miłośników Fantastyki "Arcanum" w Dąbrowie Górniczej. Zarejestruj/Zaloguj się by mieć dostęp do wszystkich tematów naszego Forum.
Witamy wszystkich na Forum Klub Miłośników Fantastyki "Arcanum" w Dąbrowie Górniczej. Zarejestruj/Zaloguj się by mieć dostęp do wszystkich tematów naszego Forum.
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Witamy wszystkich na Forum Klub Miłośników Fantastyki Arcanum w Dąbrowie Górniczej. Zarejestruj/Zaloguj się by mieć dostęp do wszystkich tematów naszego Forum.
Liczba postów : 983 Punkty Doświadczenia : 10417 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Dąbrowa Górnicza
Temat: Re: Śmieszne/fajne filmiki/obrazki Pią Sie 30, 2013 8:34 am
Cytat :
. Później granie stało się formą oderwania od realnego świata, wejściem do przestrzeni, w której moje problemy traciły na znaczeniu.
to najlepiej oddaje problem, jak podano w jednym z komentarzy:
Cytat :
Panna Ewelina powinna udać się do psychiatry gdyż ewidętynie ma problemy z podatnością uzależnianiem się. Nie ma znaczenia czy będą to gry komputerowe, spotkania oazowe czy napoje wyskokowe.
Jeżeli dla niej granie w RPG było ucieczką od prawdziwego świata, a nie rozrywką, to to to był problem. I nawet w komentarzach znalazłem komentarz, którzy krytykuje gry, że są złe, ale wskazuje, że w tym przypadku problemem była sama Ewelina, która winy głównie swoje i mniejsze gier zrzuca tylko i wyłącznie na gry.
Muszę powiedzieć, że użytkownicy portalu prezentują ciekawe stanowiska. Zwykle nie czytam komentarzy pod artykułami (zwłaszcza ociekającymi polityką), bo mnie krew zalewa widząc debilizmy i wyzwiska zamiast argumentowania. Tu muszę powiedzieć, że komentarze trzymają poziom...
CMDR Blue R Minister Kucykowego Oświecenia
Liczba postów : 983 Punkty Doświadczenia : 10417 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Dąbrowa Górnicza
Szymek Czarodziej to genialna seria gier ;D Tam to parodia na parodii siedzi.
Naamah Beherit Dyżurny Sith Kraju
Liczba postów : 132 Punkty Doświadczenia : 9322 Data Dołączenia : 28/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Ząbkowice/Międzywodzie
Temat: Re: Śmieszne/fajne filmiki/obrazki Sob Paź 12, 2013 7:51 pm
Film z gatunku tych, których nie można nie zobaczyć. Zwłaszcza wersję 3D - których osobiście nie znoszę, ale w tym przypadku sprawdza się rewelacyjnie.
BEST SPACE EVER.
RazielSh Szmugler siebie samego
Liczba postów : 128 Punkty Doświadczenia : 9316 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 30 Skąd : D.G.
Temat: Re: Śmieszne/fajne filmiki/obrazki Sob Paź 12, 2013 8:07 pm
W tym filmie nie podoba mi się jedno: Że włożyli go do kategorii "Science-Fiction", gdzie nie zostały spełnione ani jedne wymogi w filmie, aby był zaklasyfikowany do tej kategorii.