| Wspólne wyjście do kina | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
RazielSh Szmugler siebie samego
Liczba postów : 128 Punkty Doświadczenia : 9312 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 30 Skąd : D.G.
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Wto Gru 11, 2012 7:29 pm | |
| Finku, nie urodziłem się i nie wychowałem na jabłoni. Wiem o tym, że trzeba znaleźć miejsca jeden koło drugiego, albo przynajmniej po 2-4 w każdym rzędzie (zakładając, że idzie więcej). W tej sprawie porozmawiam z wami jeszcze w piątek, jak wpadnę na chwilę do Szenwalda. | |
|
| |
Piotras_Binias Wielki Imperator Wszechświata i Okolicy
Liczba postów : 92 Punkty Doświadczenia : 9285 Data Dołączenia : 10/05/2012
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Sro Gru 12, 2012 4:09 am | |
| jest rozwiązanie, po prostu w piątek w Szeniu zbierzcie pieniądze od tych co chcą iść do kina i po kłopocie, jeżeli wtedy jakaś osoba zrezygnuje to trudno, wy nic nie płacicie a zapłacenie za coś bardzo wzmaga motywację tej osoby, mogą podnieść się głosy, że coś może wypaść ale ten argument możecie zbić tym, że jeżeli by nie zapłacił to też coś mogłaby mu wypaść ale wtedy to Wy bylibyście w plecy, Finku ja rozumiem Igora bo zauważ z czasami Ci co się umawiają na 100% to mają to gdzieś (vide: nasze dni strategii), czasami nawet nie dadzą znać, bo po co, przecież ja tylko się umawiałem | |
|
| |
CMDR Blue R Minister Kucykowego Oświecenia
Liczba postów : 983 Punkty Doświadczenia : 10413 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Dąbrowa Górnicza
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Sro Gru 12, 2012 6:27 am | |
| - Piotras_Binias napisał:
- Finku ja rozumiem Igora bo zauważ z czasami Ci co się umawiają na 100% to mają to gdzieś (vide: nasze dni strategii), czasami nawet nie dadzą znać, bo po co, przecież ja tylko się umawiałem
Akurat w przypadku rezerwacji, to nie byłoby "tylko się umawiałem", bo wtedy już rezerwacja byłaby złożona. Jakby wstęp na Dni Strategii był płatny wcześniej, to wtedy by "sorki, nie mogłem" od osób rezerwujących nie zwalniało z funduszy. Dlatego nie porównywałbym tego do wypadku do kina. Jak dla kogoś rezerwacja to tylko "może wpadnę", to cóż. Ja bym i tak od tej osoby żądał zwrotu pieniędzy. Tak samo jak Zakupy na Rebelu. Też ktoś mógłby powiedzieć "on tylko się umawiał, ze może kupi". Jakoś ze sprawami, gdzie jest kasa, nie było dotąd żadnego problemu. Można zebrać kasę wcześniej, dla mnie to nie problem. Bo kupowanie pojedynczo, to 0% gwarancji, że będą wszyscy obok siebie, bo jak nie będziemy zamawiać w tym samym momencie +/- parę minut, to wtedy może być jak pisałem. Można zebrać kasę wcześniej, to nie problem. Tylko coś ci co idą, to w większości jakoś omijają Szenia. | |
|
| |
Liczba postów : 128 Punkty Doświadczenia : 9312 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 30 Skąd : D.G.
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Sro Gru 12, 2012 3:19 pm | |
| - CMDR Blue R napisał:
Bo kupowanie pojedynczo, to 0% gwarancji, że będą wszyscy obok siebie, bo jak nie będziemy zamawiać w tym samym momencie +/- parę minut, to wtedy może być jak pisałem. Finku, zauważ i zrozum jedno. Ja specjalnie dałem piątek/sobotę jako ostateczny termin, gdzie ktoś zgłosi się, że idzie. Ja wtedy zamawiam miejsca i to JA wybieram które to są, nie na odwrót. Helios nie daje losowych miejsc. Tak z resztą wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. Jeżeli 1 osoba zrezygnuje, to wtedy anuluje się jej rezerwację i tyle. Można też zrobić to tak: Za jednym zamachem wybieram miejsca i kupuję bilety. Wtedy, jak ktoś zrezygnuje, przy kasie mogę zrezygnować z 1 miejsca, wybieram które i po problemie. | |
|
| |
Liczba postów : 983 Punkty Doświadczenia : 10413 Data Dołączenia : 27/04/2012 Wiek : 37 Skąd : Dąbrowa Górnicza
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Sro Gru 12, 2012 7:21 pm | |
| Oksik, oksik. Nie nerwuj sie. I źle rozumiesz wypowiedź.
Ja wiem, jak działa Helios. Tylko mówię, że trzeba je brać na raz... Bo jakbyśmy 3 dni zbierali, to wtedy po 2 dniach obsiedli by nas z 2 stron i pojechane... I ty mówisz o kupowaniu NARAZ wielu jedynek. Ja mówię o zamawianiu po jednej "jak ktoś się zgłosi". A to różnica. Ja jestem właśnie za tym co mówisz. aby od razu wybrać miejsca obok siebie.
| |
|
| |
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Sro Gru 12, 2012 8:33 pm | |
| - CMDR Blue R napisał:
- Oksik, oksik. Nie nerwuj sie. I źle rozumiesz wypowiedź. [...] I ty mówisz o kupowaniu NARAZ wielu jedynek.
Finku, gdzie ty tam widzisz zdenerwowanie? Mnie tylko martwi to, że mówisz o tym samym o czym ja tłumaczyłem, bo gdy przyjrzymy się naszym wypowiedziom to wynika z tego, że mówimy ciągle o tym samym. Ty chyba nie myślałeś, że będę co 2 dni kupował bilety, nie? Piątek ostatecznie grupa zawiązana, a spóźnieni muszą na własną rękę sobie miejsca załatwić. Ale to już mniejsza z tym. Czyli jak, kupować miejsca jeden po drugim, czy też jako jedna transakcja? (oczywiście, w tym samym momencie) | |
|
| |
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Czw Gru 13, 2012 9:53 am | |
| - Cytat :
- Ty chyba nie myślałeś, że będę co 2 dni kupował bilety, nie?
No. Ale temat już zamknięty, jak ustalono, gadamy o tym samym. | |
|
| |
Piotras_Binias Wielki Imperator Wszechświata i Okolicy
Liczba postów : 92 Punkty Doświadczenia : 9285 Data Dołączenia : 10/05/2012
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Pią Gru 14, 2012 4:07 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Nie Gru 16, 2012 3:34 pm | |
| Bilety zamówione, 13 rząd, sofy. Film 27 grudnia o 18:00, najlepiej przyjść w godzinach 17:00 17:30 (szczególnie ty Finku, z kartą ) | |
|
| |
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Nie Gru 16, 2012 6:47 pm | |
| Ja będę wcześniej... Muszę wcześniej Empika odwiedzić przecież | |
|
| |
Damex55 Assasin's Screwed
Liczba postów : 252 Punkty Doświadczenia : 9469 Data Dołączenia : 28/04/2012 Wiek : 29 Skąd : DG
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina Nie Gru 16, 2012 9:08 pm | |
| Też z chęcią zwiedzę Empika, zgadamy się jeszcze dokładnie o której i gdzie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wspólne wyjście do kina | |
| |
|
| |
| Wspólne wyjście do kina | |
|